Lediga tjänster


Semestervikarie kundmottagare

OM OSS

Dåva DAC är ett kommunalt bolag beläget inom Dåva företagspark strax norr om Umeå. Bolaget driver en av Sveriges modernaste avfallsanläggningar där man tar emot både farligt avfall och icke-farligt avfall för återvinning och miljösäker deponering, på ett långsiktigt och miljöriktigt sätt. Anläggningen är både en regional och nationell resurs och har även samarbeten internationellt inom avfallsområdet. Vi arbetar med att förbättra och utveckla nya metoder och lösningar för omhändertagande av avfall och andra restprodukter. Läs gärna mer om oss på www.avfallscenter.se.

Vi har behov av förstärkning under semesterperioden och söker därför en semestervikarie som kan stötta verksamheten i vår kundmottagning samt enklare administrativa uppgifter kopplade till avfall och miljö.

DINA ARBETSUPPGIFTER

De primära arbetsuppgifterna består i att hjälpa våra kunder i samband med att de ska lämna avfall till våra deponier. Du kommer alltså att ta emot chaufförer som kommer med avfall, granska transportdokument och hjälpa dem med dokumenten om de inte är korrekt ifyllda, samt se till att de hittar till rätt ställe på anläggningen. Det kan innebära att du ibland behöver åka ut och visa var det ska.

Arbetsuppgifterna innefattar också en del administration där du registrerar kunduppgifter och kundinformation i våra system. Dessutom kan enklare provtagning av vatten och avfall ingå som är en del av det kontrollprogram som anläggningen har. Vi arbetar mycket med kvalitet och din uppgift är också att tillsammans med övriga kollegor observera eventuella avvikelser.

DIN PROFIL

Du tycker det är roligt att möta människor och hjälpa kunder som kommer på besök. Du är bekväm med att arbeta administrativt i digitala system. För att ditt jobb ska flyta smidigt bör du behärska både svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Då vi jobbar med miljön i fokus, är det ett plus om du har intresse för miljöfrågor.

ANSÖKAN

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Camilla Alnäs via tfn: 070-304 15 20 eller Jörgen Aronsson via tfn: 070-394 15 10.

Ansökan skickas till Jörgen Aronsson via epost: jorgen.aronsson@avfallscenter.se

Vi arbetar löpande med denna rekrytering så ansök därför snarast möjligt, dock senast den 3 juni.


Viktig information till dig som

lämnar avfall till deponering!

Förordningen angående deponering och mottagning av avfall vid deponier, har som mål att man ska veta vad som deponeras och hur det kan komma att påverka miljön i framtiden.

Vi har sammanfattat vad som gäller angående grundläggande karaktärisering, laktester, överensstämmelseprovtagning, lagstiftning.

Läs mer här Pdf, 53.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Lediga tjänster

Dåva Deponi och Avfallscenter i Umea AB I 901 84 UMEÅ I Telefon 090-16 15 15 I Fax 090,16 15 21 I E-post: info@avfallscenter.se Länk till annan webbplats.